СаЛуСа - Това, в Което Остава да се Вгледаме Преди Края на Годината

СаЛуСа

СаЛуСа - Това, в което остава да се вгледаме преди края на годината

23-ти октомври 2012

Много от вас се чувстват нервни в края на наближаващата година. Ние разбираме вашето положение и бихме искали да си представите и предвидите най-разумния изход за вас и за вашата планета в края на годината. Възнесението ще е индивидуален процес и при това на доста фино ниво. Вие дори не може да осъзнаете колко далеч сте стигнали и къде ще се намирате до края на 2012.

Някои от вас вече са се възнесли и хармонизират постоянно с по-високите царства. За тях Възнесението вече се е случило и ще има много малка разлика в начина, по който те се чувстват сега и в края на 2012.

За други остава доста работа да се свърши, преди те да бъдат допуснати да се присъединят към по-Високите царства съзнателно и постоянно. Мнозина трябва да осъзнаят, че някои от вас вече активно участват в процеса, докато други просто ще бъдат отнесени от възнасящата се вълна, предлагана от Галактическите енергии, както и от другите същества на планетата.

Колкото повече чувствате, че можете активно да участвате и да играете своята роля за личното си възнесение, толкова повече ще помогнете на човешкото съзнание да извърши чудото на Възнесението.

В известен смисъл, скъпи мои, поради многоизмерната си същност, вие всички вече живеете отчасти на възнесеното ниво. Моля, разберете, че вие всички вече сте част от по-високите нива на съществуване. Вие всички вече сте част от божественото съвършенство и вие всички създавате вашето бъдеще заедно като глобално съзнание, в сътрудничество с Майката Земя.

Всичко, което остава за повечето от вас, е да се осъзнаете, че вече се възнасяте на нивото на съзнание на вашето Висше Аз. Като се научите да бъдете в общение с вашия Висш Аз, вие ще осъзнаете всичко, по което все още предстои да се работи. Вашият Висш Аз може да ви направлява до вашето трайно осъзнаване и да разшири нивото ви на съзнание.

Много от вас също трябва да признаят факта, че същата божествена искра свети във всичко живо. Това включва всички форми на живот на собствената ви планета, но също така и форми на живот от други светове, както и галактиките.

Ние предвиждаме, че тези от вас, които са в състояние да се съсредоточат върху тяхната вътрешна светлина, ще бъдат тези, които ще бъдат в по-изгодна позиция. Сега е много важно да се осъзнае, че всички вие сте независими същества, с божествена воля и божествени права. Важно е за вас всички да се свържете на някакво ниво с вашите Висши водачи и с Висшия си Аз.

Възнесените Учители са в състояние да ви дадат представа за по-високите царства и за едно по-мирно състояние, което ще подпомогне вътрешното ви благополучие и ще ви съдейства да разширите вашето съзнание.

Вие сте повече от добре дошли да опитате духовните учения на Майката Земя, като много от тях идват също така от Галактически Цивилизации. Някои от тях са много ценни, тъй като не са били променени от оригиналния им вид. Чувствайте се свободни да проучите какви са вашите нужди и да работите в духовни групи, които съответстват на вашето собствено ниво и очаквания.

Нека има светлина между нас, братя и сестри от Земята. Нека да има любов между всички живи същества в тази Галактика. Нека да бъде мир между всички наши различни раси и видове. Ние ви обичаме безкрайно.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и знам, че вие всички правите най-доброто, което можете, за да откриете своята собствена вътрешна светлина и мир, защото именно това е, което ви е необходимо сега. Вътрешната ви светлина и мир ще бъдат отразени в хората около вас и ще бъдат излъчвани към Майката Земя, като така ще й помогнете да премине през последните портали до края на годината.

Благодаря ви
СаЛуСа

Канал: Лаура / Многоизмерен океан

Превод: Helis

http://elvenjewels.blogspot.com/2012/10/23-2012-m-23-2012.html

http://2012indyinfo.com/2012/10/23/salusa-what-remains-to-be-looked-into-before-the-end-of-the-year-23-oct-2012-message-channelled-by-multidimensional-ocean/



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments